Οργάνωση Εκδηλώσεων

Η ομάδα του V’s events αναλαμβάνει από το 2012 το σχεδιασμό και την πραγματοποίηση της εκδήλωσής σας, μέσα από πρωτότυπες και εντυπωσιακές δημιουργίες που θα επισφραγίσουν με τον πιο όμορφο τρόπο την ιδιαίτερη αυτή μέρα σας.Οι έμπειροι διακοσμητές, γραφίστες, ανθοδέτες, ζαχαροτέχνες με τους οποίους συνεργαζόμαστε βρίσκονται στη διάθεσή σας, για να δημιουργήσουμε μια πανέμορφη εκδήλωση γεμάτη χρώματα, πρωτότυπα σχέδια και μοναδικές γεύσεις.

Ξεκινώντας από τη διακόσμηση, το στολισμό, το candy bar, τα γλυκά και αλμυρά κεράσματα διαμορφώνουμε κάθε λεπτομέρεια, ώστε η εκδήλωσή σας να αφήσει τις πιο όμορφες αναμνήσεις.Η φιλοσοφία μας είναι να  χαρίσουμε μοναδικές και ξεχωριστές στιγμές σε σας και τους καλεσμένους σας.Βασικός στόχος μας πάντα να ξεπερνάμε τις προσδοκίες σας και να δημιουργούμε tailor made events.

ΓΑΜΟΣ

Ο γάμος είναι το σπουδαιότερο γεγονός στη ζωή ενός ανθρώπου το οποίο θα ανακαλεί σ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του...

ΒΑΦΤΙΣΗ

Μία από τις πιο ιδιαίτερες και συγκινητικές στιγμές ενός ζευγαριού είναι η βάφτιση του παιδιού του.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Σας οργανώνουμε το πιο όμορφο παιδικό πάρτυ για τα γενέθλια του μικρού σας. Εσείς επιλέξτε το θέμα &τον αγαπημένο ήρωα του παιδιού & τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς.

ΒΑΒΥ SHOWER

Το baby shower είναι ένα έθιμο των τελευταίων ετών που πραγματοποιούν σχεδόν όλες οι μέλλουσες μανούλες για τον επικείμενο ερχομό του μικρού τους.

PRE WEDDING PARTY

Το pre wedding party είναι το party με φίλους που κάνει κάποιος λίγο πριν παντρευτεί. Συνήθως διοργανώνεται από τους κουμπάρους, τους φίλους ή από τους ίδιους τους μελλόνυμφους

DIVORCE PARTY

Κι όμως όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται δεν αποτελεί αφορμή για πάρτυ μόνο ένας γάμος αλλά και ένας χωρισμός!

HANDMADE CAKES

Λατρεύουμε τα πάρτυ και κυρίως τις πρωτότυπες, εντυπωσιακές και τρισδιάστατες τούρτες. Τις ετοιμάζουμε για κάθε είδους εκδήλωση.